Nyt bykvarter med respekt for naturen

Bo med Øresund som nabo og nyd strandpromenaden.

I no130 får du en unik bolig i et åbent landskab med både vand, strand og rekreative områder.
Her er masser af muligheder for et aktivt udeliv.

AFSTANDE

200 m til stranden
450 m til indkøbsmuligheder
600 m til metro
1,1 km til Femøren
1,2 km til Helgoland Surf Club
1,2 km til Kastrupfort
1,3 km til Kajakhotellet
1,8 km til Lergravsparkens Skole
2 km til Kastrup søbad
2,3 km til Amager Centret
3 km til Den blå planet
3,3 km til motorvejstilkørsel
3,9 km til Københavns lufthavn
4,8 km til Kongens Nytorv

Sofiendalen

Vil du bo bynært og med stranden som din baghave, så er no130 det helt rigtige valg. De 76 arkitekttegnede lejligheder har en fantastisk udsigt over Øresund og Amager Strandpark. Den kystnære beliggenhed giver en usandsynlig smuk udsigt fra stort set alle lejligheder.

De eksklusive lejligheder er designet af Holscher Nordberg Arkitekter med en helt særlig detalje for øje: Der skal være en smuk udsigt fra næsten alle lejligheder – og altså ikke kun en god udsigt for dem på første række. Alle lejligheder har oven i købet egen altan, terrasse eller tagterrasse til de hyggelige sommeraftener.

No. 130 er beliggende i den spændende nye bydel ved Amager Strand, som er et tidligere nedslidt industrikvarter, der over de seneste 10 år har udviklet sig til et nyt, fantastisk spændende og attraktivt boligkvarter i København. No130 markerer samtidig afslutningen på et af de sidste større projekter i området.

På Amager Strand er indre København let tilgængeligt. Du kan nemt både cykle eller køre i bil til Indre By, mens metroen er lige om hjørnet og kan tage dig til det meste af København på få minutter. Området byder derudover på kilometerlange strande, der både er familie- og kitevenlige. Samtidig ligger Amager Strandpark og Helgoland Badeanstalt et stenkast væk.

Som beboer får du adgang til skønne, grønne områder i det hyggelige og fælles gårdrum og de rekreative, grønne områder, der ligger lige i nærheden. Samtidigt får du et bynært miljø, som er nemt at komme til og fra.

Få mere information

Vores mæglere sidder klar til at besvare spørgsmål. Ring på 33 30 78 00 eller send os en e-mail på 118@edc.dk

Sofiendalen

Tobias Schneller Kjær

Salg og vurdering

Dit navn:*