Plads til både privatliv og nabofællesskab

Alle lejligheder er indrettet med store køkken/alrum i åben forbindelse til stue, der danner rammen for fællesskab og liv

I no130 er der plads til alle – børnefamilier, unge og seniorer kan alle nyde godt af de lyse og velindrettede boliger i mange forskellige størrelser. Der er boliger på mellem 53-175 m² og alle har egen lækker altan, terrasse eller tagterrasse.

Det er sikret en god forskellighed i udformningen af lejlighederne, som matcher de krav, der stilles af nutidens blandede familieformer og mangfoldigheden i byen. Der er således plads til både privatliv og nabofællesskab i de hyggelige omgivelser og fællesarealer.

Projektet er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter, og de nye beboere kommer til at nyde godt af den kystnære beliggenhed, optimal udnyttelse af de rekreative muligheder og uderummene. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Amager Strandvej, så du kan roligt sidde og nye din morgenkaffe i fred og ro.

De eksklusive boliger er i en høj bygningsmæssig kvalitet med gennemtænkte detaljer – fra lækkert badeværelse til flot og funktionelt køkken. Køkkenet fremstår eksklusivt og elegant med sorte granitplader og alle boliger er udstyret med en Quooker til koldt, varmt og kogende vand. OBS. På billederne er Quookeren sort, men denne er i lejlighederne Krom. (Se billede nedenfor)

Derudover er der grønt tag, parkeringskælder, hyggeligt gårdrum og rekreative grønne områder, der udnytter den bevaringsværdige beplantning på grunden som en del af det nye landskabsprojekt.

Få mere information

Vores mæglere sidder klar til at besvare spørgsmål. Ring på 33 30 78 00 eller send os en e-mail på 118@edc.dk

Sofiendalen

Tobias Schneller Kjær

Salg og vurdering

Dit navn:*